Plastikkirurgi Tyrkia

Tips og råd om plastikkirurgi Tyrkia

Tips og råd om plastikkirurgi Tyrkia

Ventetid plastikkirurgi Tyrkia er betydelig kortere enn i vår norske klinikk. Så snakk med oss idag om behandlingstid hos vår tyrkiske samarbeidspartner. I Tyrkia er det også norske ansatte så det ikke skal være noe problem å bli forstått.

Tips og råd om plastikkirurgi Tyrkia. Du vil få tett oppfølging under hele ditt opphold i Tyrkia. Både av de norske ansatte på den tyrkiske klinikken og ved videosamtale med Norge ved behov. Alle leger på den tyrkiske klinikken snakker også engelsk.

Kostnad for plastikkirurgi Tyrkia avhenger av hvilke inngrep du får utført. Og hvilken luksuspakke du velger for oppholdet ditt ellers.

Kontakt oss

Vi er stolte av å tilby plastikkirurgi Tyrkia

Bestill en kostnadsfri konsultasjon idag

Forberedelser til plastikkirurgi i Tyrkia. Ta kontakt idag for å starte forberedelsene til din tur til Tyrkia. Vi hjelper deg med alt det praktiske før turen og oppfølging når du kommer tilbake. Under oppholdet kan du selvsagt også kontakte oss når som helst. Vi tilbyr henting fra og til flyplasser i begge land om ønskelig. Kontakt oss for våre tilbud for behandling i Tyrkia.

Besøk oss nå for tilbud

Besøk oss nå for tilbud

Bruk oss når du skal få utført plastikk kirurgi. Vi har lang erfaring og er alltid oppdatert på siste nytt på vårt fagfeltet. Første timen er alltid kostnadsfri og vi tilbyr betalingsmodeller som passer dine behov. Vi har hatt fornøyde kunder i alle år.

Kontakt oss

Alltid oppdaterte

Våre fagfolk er orienterte om siste nytt innen plastikk kirurgi. Det setter vi vår stolthet i og bruker mye ressurser på.

Det er viktig at du får best mulig behandling. Derfor får alle våre ansatte jevnlig innføring i ny teknologi.

Vi er alle forpliktet til å være ledende innen plastikk kirurgi. Derfor bruker vi mye ressurser for at alle ansatte skal få jevnlig oppfølging og praksis i et bredt utvalg av fagfelt innen plastikk kirurgi. Også på sykehus og andre klinikker.

Tips og råd om plastikkirurgi Tyrkia for god og effektiv behandling til gode, kostnadseffektive priser.

Omtaler om plastikkirurgi klinikker i Norge

Hva våre kunder sier

Emilie

Enormt glad for at jeg hørte på venninnene mine og dro til samme sted som de har brukt. Kan trygt si at vi alle er fornøyde med behandlingen og resultatet.

Emilie
Brystkirurgi
Gabriel

Alle var veldig flinke da jeg kom på klinikken. Blide og hyggelige. Hadde minimalt med ubehag etterpå og resultatet er upåklagelig. Alle kommenterer hvor bra jeg nå ser ut. Anbefales.

Gabriel
Gynekomasti
Lisa

Alt var tipp topp. Hadde forventet at det skulle bli flaut og vondt, men alle er utrolig greie og har sett alt før. Følte meg godt sett og fornøyd med resultatet.

Lisa
Intimkirurgi
Tips og råd om plastikkirurgi Tyrkia

Overlat alt til oss

Tips og råd om plastikkirurgi Tyrkia

Teres hjelper deg med at det praktiske om du skal ta hele eller deler av behandlingen i Tyrkia. Vi er her for deg. Vi har i en årrekke hatt et fantastisk samarbeid med våre tyrkiske kolleger som oftest kan tilby svært korte ventetider.

Plastikkirurgi Tyrkia når du ønsker rask og kostnadsbesparende behandling. Kombiner det med strandferie og du får det beste fra to verdener. Tett og god oppfølging i begge land med kjøring til og fra flyplassene. I Tyrkia snakker våre ansatte både norsk og engelsk og vi i Norge er tilgjengelige hele tiden.