Fettsuging

Fettsuging forundersøkelse

Fettsuging forundersøkelse

Ventetid fettsuging kan variere, så bestill time idag. Skal du ta flere områder og dette er medisinsk forsvarlig, får du kvantumsrabatt hos oss. Vær sikker på en god behandling med godt resultat hos oss så velg Teres.

Fettsuging forundersøkelse gjøres både effektivt og kostnadsfritt. Hos Teres vil du få raskt time og komme inn til konsultasjon innen en uke. Velg dyktige fagfolk når du skal gjøre små justeringer på kroppen din. Solid kompetanse og fornøyde kunder i alle år.

Kostnad for fettsuging varierer etter hvor mange områder du skal ta, og hvor store disse områdene er. Vi gir kvantumsrabatt.

Kontakt oss

Teres er best på fettsuging

Kostnadsfri konsultasjon hos oss

Forberedelser til fettsuging: kontakt oss i dag for tilbud på vår mest populære behandling. Vi har de mest fornøyde kundene som føler seg best ivaretatt. Vi gir også kvantumsrabatt om flere områder tas samtidig, forutsatt at det er medisinsk forsvarlig. Første time er alltid gratis så du kan få svar på det du lurer på. Vi har erfarne og dyktig helsepersonell som tar godt vare på deg.

Kontakt nå for våre tilbud

Kontakt nå for våre tilbud

Vi tilbyr ulike pakker slik at du kan få den totalopplevelsen som passer best for deg. Med vår samarbeidspartner i Tyrkia kan du også kombinere hele eller deler av behandlingen med et sydenopphold. Når du kommer hjem vil du få grundig oppfølging av oss her.

Kontakt oss

Vi har lang erfaring

Vårt helsepersonell har bred erfaring fra klinikker og sykehus i inn- og utland. Velg høy kompetanse når du velger plastikkirurgi.

På Teres står bred kompetanse høyt og vi stiller strenge krav til alt helsepersonell som jobber hos oss.

Når du kommer til oss kan du være sikker på å møte en profesjonell holdning og bred erfaring. Alle våre kirurger har erfaring fra både sykehus og klinikker. Og alle ansatte er opptatt av å møte deg med vennlighet og profesjonalitet.

Du får en gratis konsultasjonstime første gang. Fettsuging forundersøkelse gir svar på alle dine spørsmål.

Omtaler om plastikkirurgi klinikker i Norge

Fornøyde kunder i alle år

Stella

Veldig fornøyd med alle hudbehandling og fillers som jeg har fått her. Rene lokaler og proffe folk. Alt går som avtalt, i tide, og til de summene som er gitt på forhånd.

Stella
Fillers
Anton

Veldig fornøyd med at mitt sykehus har avtale med Teres så jeg slapp lange ventelister og fikk utført inngrepet mitt perfekt. Minimalt med arr og veldig mye bedre nå enn før.

Anton
Medisinsk inngrep
Olivia

Meget fornøyd med å bruke Tenes som ble anbefalt av min søster. Alt på tatt hånd om raskt og uten meget styr. Prisene også gode, totalt godt fornøyd med alt.

Olivia
Ønsker ikke oppgi
Fettsuging forundersøkelse er gratis

Få gratis konsultasjon av sertifisert helsepersonell

Fettsuging forundersøkelse er gratis

Teres brukes kun sertifisert helsepersonell med norsk godkjennelse. I tillegg har vi samme krav til vår samarbeidspartner i Tyrkia. Så du blir ivaretatt av godt kvalifiserte fagfolk. Sjekk også vår samarbeidspartner i Tyrkia. Vi har norske ansatte der så du enkelt kan kommunisere med de om alt.

Fettsuging er en meget effektiv behandling og er et lite inngrep med store resultater. Behandlingen er varig da fettcellene ikke kan komme tilbake på samme sted. Vi har fornøyde kunder som kommer tilbake for andre inngrep. For best resultat ha et sunt og variert kosthold og jevnlig ukentlig mosjon.